5 квітня 2021

Запрошуємо представників ЗМІ на відкрите тренування молодіжної збірної України з боксу у Львові


Федерація боксу України запрошує представників ЗМІ відвідати відкрите тренування молодіжної збірної України з боксу, яке відбудеться за лічені дні до виступу нашої команди на Чемпіонаті світу серед молоді-2021, який цього року проходитиме у Польщі.

Прес-захід відбудеться 7 квітня 2021 року у м. Львів, у залі боксу велотреку СКА (вул. Клепарівська, 39а). Початок заходу о 16:30.

У тренуванні візьмуть участь чоловіча та жіноча збірні України з боксу серед молоді. Варто відзначити, що вже 10 квітня наші команди вирушають до міста Кельце, Польща, де з 13-го по 23 квітня проходитиме світова першість серед найсильніших молодіжних збірних планети. Це перший боксерський турнір світового рівня під егідою AIBA (Міжнародної боксерської асоціації), який проходитиме після початку пандемії.

З 29 березня по 9 квітня у Львові проходить навчально-тренувальний збір молодіжної команди України напередодні старту чемпіонату світу. Наші молоді боксери під керівництвом старшого тренера чоловічої збірної України серед молоді Олега Кудінова та старшого тренера жіночої молодіжної збірної Романа Семенишина проводять заключні тренувальні спаринги та іншу тренувальну роботу для набуття необхідних кондицій.

Наставники наших команд, а також самі боксери будуть готові відповісти на всі запитання. Крім того, журналістам буде представлено остаточний склад збірної на чемпіонаті світу-2021 серед молоді.

На відкритому тренуванні будуть присутні:

  • Перший віце-президент ФБУ Павелець Олександр Ярославович;
  • Президент Федерації боксу Львівської області Бурда Богдан Євгенович.

Детальна інформація:    

+38-097-306-50-65   Василь Старецький  

+38-067-971-46-63   Юрій Трохимчук (прес-служба ФБУ)  



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ