15 червня 2018

В Запоріжжі пройшов перший турнір пам’яті Ю.Ю. Беладзе


Минулої суботи в центральному парку Запоріжжя «Дубовий Гай» відбулися фінальні поєдинки турніру присвяченого пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, Заслуженого тренера України, почесного громадянина міста Юрія Юхановича Беладзе. 

Змагання, що входять до календаря національної федерації боксу України, зібрали спортсменів 2000 — 2001 років народження з усієї України. Турнір носить високий статус майстерського – його переможці мають право на отримання звання «Майстер спорту України».

«Змагання проходять під егідою Міністерства молоді і спорту України, Федерації боксу України, обласної Федерації та, звичайно ж, Федерації боксу міста Запоріжжя. Ми стали свідками дійсно цікавих та захоплюючих поєдинків. Хлопці набралися досвіду, хтось зріс технічно, а хтось став розумнішим, як боксер, під час поєдинків. Всі гості і учасники залишились дуже задоволені. Головне, що ми започаткували цей турнір та будемо проводити його щороку в пам’ять про Юрія Юхановича Бєладзе. А вже зараз розпочинаємо підготовку до Кубка України серед чоловіків, якій нам довірено проводити у Запоріжжі з 8 по 14 жовтня», — розповів Артур Беладзе.

До Вашої уваги також пропонується переглянути фотозвіт змагань.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ