3 серпня 2019

Визначився підсумковий графік турнірів до Олімпійських ігор Токіо-2020


Визначився підсумковий графік проведення відбіркових турнірів та, безпосередньо, самого турніру на Олімпійських іграх Токіо-2020. Про це повідомляє портал insidethegames.biz з посиланням на Міжнародний Олімпійський комітет.

Нагадаємо, що систему кваліфікації, відбору та організацією самих олімпійських змагань буде займатися спеціальна комісія, яка була створена Міжнародним Олімпійським комітетом.

Варто також зазначити, що боксерський турнір на Олімпійських іграх у Токіо проводитиметься з 25 липня по 9 серпня 2020 року на головній спортивній арені міста Ріггоку Кокугікан (Японія).

Стартовий день олімпійського турніру розпочнеться поєдинками у чоловічих категоріях середньої ваги, легкої та важкої ваги, а також у легкій вазі для жінок.

З детальним графіком поєдинку на Олімпіаді можна ознайомитись натиснувши на ПОСИЛАННЯ.

Перший боксерський турнір у підготовці до Олімпійських ігор пройде з 29 по 31 жовтня в місті Ріггоку Кокугікан в рамках серії тестових заходів. Прогнозується, що участь в даному турнірі прийматиме й Національна збірна України.

Щодо ліцензійних змагань, то кваліфікаційні турнірі до Ігор проходитимуть з січня по травень 2020 року. Це будуть континентальні відбіркові турніри, а заключним етапом стане світовий турнір, який пройде в травні.

Боксерські відбіркові турніри проводитимуть ті країни та міста, які останніми роками приймали Олімпійські ігри. Таким чином у 2020 році Європейський відбірковий старт прийматиме Лондон (Англія).  

Також стало відомо, що судді для кваліфікаційних турнірів та турніру безпосередньо самого олімпійського турніру в Токіо 2020 будуть обрані з пулу, розробленого AIBA, але Міжнародна боксерська Асоціація не буде брати участь у їх призначенні.

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ