18 лютого 2020

Олександр Хижняк отримав голосуюче місце у Виконавчому комітеті AIBA


17 лютого 2020 року під час засідання Виконавчого комітету AIBA у Будапешті уперше в історії AIBA були затверджені постійні представники боксерів для включення до складу Виконкому. Дві квотні посади будуть заповнені Головою та Заступником Голови Комісії атлетів AIBA, яка була створена минулого року. Олександр Хижняк з України та Ірма Теста з Італії отримають голосуючі місця у Виконавчому комітеті AIBA.

Франко Фальчінеллі, президент EUBC, прокоментував: «Вітаю двох європейських боксерів, Олександра Хижняка з України та Ірми Теста з Італії, з тим, що вони були обрані до Виконавчого комітету AIBA як представники Комісії атлетів AIBA. Саша та Ірма, ваші приготування до олімпійського турніру Токіо 2020 як боксерів - очевидний пріоритет! Однак ви повинні з гордістю прийняти та цінувати цей історичний результат виборів, що свідчить про те, наскільки колеги боксери з усього світу шанують вас. У цей складний період вони розраховують на те, щоб ви взяли на себе цю відповідальність за представлення спільноти спортсменів у виконавчому органі Міжнародної асоціації боксу та сприяли вирішенню питань всередині організації.

Чудово мати таких видатних представників чоловічого та жіночого боксу у  складі Виконкому! Удачі вам обом у завоюванні олімпійських медалей, а також у Вашій новій представницькій ролі!».

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ