23 липня 2022

Міжнародна асоціація боксу (IBA) визнає Володимира Продивуса законним президентом ФБУ


Спроби змінити законно обране керівництво Федерації боксу України (ФБУ) викликають щиру стурбованість Міжнародної асоціація боксу (IBA). Про це йдеться в офіційному листі IBA, яке було направлено в Міністерство молоді та спорту України, Національний олімпійський комітет та ФБУ.

 В IBA наголошують: останні вибори ФБУ відбулися 17 грудня 2021 року. Спостерігач від IBA, який був делегований на ці вибори, не виявив жодних порушень. Тому IBA визнає Володимира Продивуса законним президентом ФБУ. При цьому IBA не визнає засідання, проведене 22 лютого 2022 року альтернативною групою, як законне оскільки воно не відповідало Регламенту IBA.

 IBA також звертає увагу офіційних спортивних органів на неприпустимість будь-якого втручання державних органів в автономію спортивної асоціації та закликає забезпечити незалежність національної асоціації боксу України.

 «Незважаючи на вищесказане, IBA відкрита до будь-якого діалогу та запрошує обговорити будь-які проблеми, які можуть виникнути у національній структурі українського боксу. Ми віримо, що будь-які проблеми можна вирішити за допомогою такого конструктивного діалогу», — йдеться в листі.

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ