25 липня 2018

Офіційна позиція ФБУ відносно фігуранта трагічної ДТП у Києві


В першу чергу Федерація боксу України висловлює слова співчуття родині загиблої дівчинки внаслідок ДТП, яка трапилась день тому у Києві.

24 липня, в столиці України, відбулася жахлива та трагічна автопригода внаслідок якої загинула, як повідомляють ЗМІ, восьмирічна дівчинка.

За попередньою інформацією, яку наразі озвучують, винуватцем ДТП став 23-ріний водій, який збив дівчинку на пішохідному переході та намагався покинути місце події.

Окрім того, фактично усі представники ЗМІ озвучують той факт, що Кирило Островський, який є фігурантом жахливої смертельної ДТП на Бульварі Лесі Українки, є, за наведеною інформацією, діючим або екс-боксером.

З приводу вищевказаного, Всеукраїнська громадська організація «Федерація боксу України» офіційно повідомляє: «Кирило Островський не є діючим боксером та жодного разу не викликався до лав збірних команд України в жодних з вікових груп. Більш того, за існуючою наразі інформацією, Кирило Островський навіть не має офіційного спортивного звання, за яким можна було б визначити його причетність до якихось з видів спорту».

Таким чином, Федерація боксу України вважає за необхідне проінформувати усіх представників ЗМІ не використовувати у своїх матеріалах формулювання «БОКСЕР», або «ЕКС БОКСЕР», в зв’язку з тим, що вид спорту, в нашому випадку БОКС, жодного відношення до даної справи не має. Тим паче наведена різноманітними представника ЗМІ інформація, на нашу думку, негативно впливає на відношення до такого виду спорту як бокс.  

Окрім того, Федерація боксу України також повідомляє, що готова співпрацювати з усіма представництвами ЗМІ по будь-яким питанням. Просимо лише висвітлювати правдиву інформацію, яка не паплюжить честь спортсменів та виду спорту бокс загалом.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ