4 серпня 2020

На Прикарпатті відбувся XVI Всеукраїнський турнір пам’яті П.Мицика


У суботу, 1 серпня, на Івано-Франківщині відбувся XVI Всеукраїнський турнір пам’яті видатного боксера, майстра спорту Петра Мицика.

Участь у турнірі взяли спортсмени з Маріуполя, Львова, Ужгорода, Тернополя, Микулинців Тернопільської області та місцеві боксери з ОДЮСШ та Тисмениці. Змагання проводилися в усіх вікових групах – від наймолодшої до старшої категорії.

За словами старшого тренера збірної України серед юніорів, заслуженого тренера України Віктора Петрова, змагання, які зазвичай мають міжнародний статус, цього року через пандемію коронавірусу пройшли в обмеженому форматі. Та все ж це не завадило багатьом спортсменам з різних регіонів нашої держави отримати серйозну бойову практику.

«З огляду на велику перерву у виступах через карантин цінність таких турнірів сьогодні важко переоцінити. На ринг вийшли близько 50 боксерів різного віку. Вдячний командам з усіх областей, що були представлені на цих змаганнях. Зі спортивної точки зору бої також були цікавими і змістовними. Усі залишились задоволені справедливим суддівством. Переможці отримали пам’ятні медалі, втім, тих, хто програв, у цей день не було. Що стосується тренерського штабу юніорської збірної України, то ми отримали, як-то кажуть, корисну інформацію для роздумів», – зазначив Віктор Петров.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ