6 жовтня 2020

Чемпіонату України з боксу серед молоді Хмельницький-2020: Результати жеребкування


З 6 по 11 жовтня у Хмельницькому відбудеться одна з головних подій в українському спорті – Чемпіонат України з боксу серед молоді. Знаковим цьогорічний чемпіонат України стане тому, що саме за його підсумками формуватиметься збірна команда України, яка представлятиме нашу державу згодом на Чемпіонаті Європи.  

Варто відзначити, що вчора, 5 жовтня, у Хмельницькому пройшла мандатна комісія та офіційна процедура реєстрації учасників змагань. В підсумку участь у змаганнях прийматиме 160 найсильніших боксерів з усіх куточків нашої держави.

Варто відзначити, що поєдинки Чемпіонату України з боксу серед чоловіків Ви зможете переглянути на офіційних ресурсах Федерації боксу України та Хмельницької обласної Федерації боксу. Для перегляду перейдіть за наведеними посиланнями:

YOUTUBE ФБУ, FACEBOOK ФБУ, FACEBOOK ХОФБ

Щоденно початок поєдинків та прямої трансляції о б 11:00.

Також Вашій увазі пропонується переглянути результати офіційної церемонії жеребкування, регламент та склад пар першого змагального дня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

Генеральний партнер Чемпіонату України з боксу серед молоді - компанія Quattrgroup

Також пропонуємо Вам переглянути інтерв'ю щодо молодіжного чемпіонату України старшого тренера збірної України Олега Кудінова, а також президента Федерації боксу Хмельницької області Андрія Чумакова.

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ