31 грудня 2020

З Новим роком та Різдвом Христовим!


Шановні друзі, колеги! Шановна українська боксерська спільнота!

Рік, що минає став непростим випробуванням для кожного з нас. Світова пандемія розставила свої пріоритети та кардинально змінила звичний для нас ритм та перебіг подій не лише в спорті, а й в житті кожного з нас. Це був дійсно рік викликів, рік випробувань.

Українській боксерській спільноті вдалося не лише показати реальні та дієві методи боротьби з пандемією, нам з вами вдалось впевнено вийти з цієї боротьбі переможцями. Ми з вами не зупиняли тренувальний процес, що в підсумку дозволило успішно провести головні внутрішні боксерські старти роки: Чемпіонати та Кубки України, Всеукраїнські турніри. 

Пишаюсь нашою дорослою збірною, яка впевнено розпочала боротьбу за ліцензії на Олімпійські ігри. Наші хлопці та дівчата показали усьому світу, що є серед найкращих на континенті і в статусі дворазових Чемпіонів Європи боротимуться за перепустки на Олімпіаду вже у 2021. Переконаний у тому, що в найближчому майбутньому ви зможете успішно продовжити почате і ми побачимо як майорить державний Прапор у Токіо.

Радію й прогресу нашої молоді, яким гучно вдалося заявили про себе на міжнародній арені. Спочатку молодіжна збірна України подарувала нам безліч неймовірних емоцій від перемог ставши віце-чемпіонами Європи. Підтримали переможну ходу й наші талановиті юніори, які стали другими на Континентальній першості в Болгарії.

Вдячний кожному боксеру, тренерам, Міністерству, функціонерам, меценатам, обласним та місцевим Федераціям, лікарям, науковим працівникам та усім тим, хто був причетний до підготовки спортсменів та збірних команд. Кожен з вас проявив себе як справжній професіонал та зробив безцінний внесок в розвиток боксу в Україні. Це і безцінний внесок в наші гучні майбутні перемоги, перемоги майбутніх поколінь.  

Висловлюю слова подяки й нашим представникам ЗМІ та телебачення. Разом з Вами ми робимо все необхідне для популяризації спорту в Україні. Переконаний в тому, що в наступному році у вас буде ще більше приємних моментів для того, щоб згадати на всю країну про успіхи наших талановитих Чемпіонів.

В новому році усі разом ми продовжимо працювати й надалі і робитимемо усе можливе аби український бокс ставав вищим, потужнішим і сильнішим.

Миру добра та достатку в ваші родини. Здоров’я та здійснення усіх мрій!

З Новим 2021 роком та Різдвом Христовим.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ