2 березня 2021

Збірна України серед 22-річних проводить тренувальний збір у Німеччині


Збірна України серед чоловіків до 22 років на цьому тижні проводить навчально-тренувальний збір у Німеччині. Цей етап підготовки для нашої команди триває з 28 лютого по 6 березня.

Як повідомив у коментарі пресслужбі ФБУ старший тренер збірної Сергій Глущенко, український колектив представлений на зборі у німецькому місті Гайдельберґ, у такому складі – Олександр Корнєєв (52 кг), Максим Жигаров (63 кг), Микита Алістратов (69 кг), Іван Папакін (75 кг), Едвард Костиренко (81 кг), Марат Григорян (91 кг). Керує ходом проведення підготовки у Німеччині тренер Євген Голяткін.  

«План збору передбачає кілька днів роботи в парах, а на завершення – спаринги з німецькими спортсменами, членами збірної Німеччини U-22. Для нашої команди – це перший серйозний захід після чемпіонату України серед 22-річних, який на початку лютого проходив у Чернівцях. На цьому наш тренувальний процес не завершиться. Адже вже за два тижні, з 15-го по 21 березня українська збірна першим складом виступить у Стамбулі, Туреччина, де відбудеться представницький міжнародний турнір. Це все – важливі етапі підготовки до чемпіонату Європи серед 22-річних, який, як передбачається, проходитиме цього року в Італії. Орієнтовні дати – кінець травня – початок червня», – відзначив Сергій Глущенко.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ