6 квітня 2021

ПАТ «Газпром» став генеральним партнером Міжнародної боксерської асоціації


Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) та ПАТ "Газпром" розпочали співпрацю, в рамках якої компанія отримала статус генерального партнера Міжнародної боксерської асоціації. Про це повідомляє офіційний сайт AIBA.

Сторони уклали угоду про співпрацю до кінця 2022 року. Це робить ПАТ "Газпром" генеральним партнером усіх основних змагань AIBA, включаючи чоловічий та жіночий чемпіонати світу.

«Фінансова стабільність AIBA - одна з наших головних цілей. Ось чому партнерство з найбільшими компаніями у світі є важливим для спільного виконання завдань, поставлених перед боксерською спільнотою. Сьогодні я із радістю повідомляю, що ПАТ «Газпром» стало генеральним партнером Міжнародної боксерської асоціації. Для нас це надзвичайно важливий крок. Компанія бере активну участь у розвитку спорту і підтримує цінності боксу. Ми вдячні за вотум довіри і впевнені, що на нас чекає продуктивне партнерство і багато нових спільних перемог», - сказав президент AIBA Умар Кремльов.

«Протягом багатьох років ми підтримували різні види спорту. Зараз ми додаємо до їхнього числа такий важливий і популярний вид спорту, як бокс. Завдяки співпраці з Міжнародною боксерською асоціацією ми зможемо надати можливість молодому поколінню спортсменів прогресувати, а також підтримаємо визначних боксерів на всіх континентах світу'', - відзначив керівник департаменту, прес-секретар голови правління ПАТ «Газпром» Сергій Купріянов.

Сторони домовились не розголошувати зміст та комерційні умови підписаної угоди.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ