14 січня 2022

Член тренерського штабу збірної України з футболу В’ячеслав Руженцев взяв участь у тренуванні найкращих українських боксерів


Починаючи з 14 січня до співпраці з Національною збірною України з боксу залучено тренера з фізичної підготовки та реабілітації, одного з членів тренерського штабу футбольної збірної України В’ячеслава Руженцева. Відповідної домовленості з відомим українським спеціалістом досягло керівництво ФБУ.

У п’ятницю В’ячеслав Руженцев взяв участь у занятті з провідними українськими боксерами в рамках тренувального збору, який наша команда з 9-го по 29 січня проводить на олімпійській базі у Кончі-Заспі.

В’ячеслав Руженцев – заслужений тренер України, реабілітолог та фізіотерапевт з 15-річним практичним досвідом, фізіотерапевт молодіжних національних збірних з футболу, чемпіон світу з футболу в складі тренерського штабу збірної U-20 в 2019 році. Він є автором власної методики відновлення, засновником і керівником Rujencev Team –команди фахівців з фізичної реабілітації в Україні. Докладне досьє В’ячеслава Руженцева – на сайті УАФ.

Наступні тренування з фізичної підготовки українських боксерів за участю В’ячеслава Руженцева пройдуть на наступному тижні. Прес-служба ФБУ планує долучитися до їхнього висвітлення. Слідкуйте за нашими публікаціями.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ