28 серпня 2018

Студентська збірна України продовжує активну підготовку до Чемпіонату України до 22 років


Днями у селі Пісківка пройшов заключний етап підготовки студентської збірної України до Чемпіонату України до 22 років, який з 2 по 8 вересня пройде в Маріуполі.

В останні дні навчально-тренувального збору, який проходив на базі «Пісківка спортивний центр», студентська збірна України провела бойову практику. Участь у заході приймали як члени збірної України серед студентів, так і запрошені команди з Києва під керівництвом Олега Скрипника та Валерія Дінєєва, а також команда Київської області під керівництвом Сергія Катаєва та Ігоря Цвітненка.   

Результатами проведених зборів та безпосередньо бойової практики тренерський склад збірної України серед студентів, на чолі з Анатолієв Видутою, залишився повністю задоволений.  

Як відзначив президент Всеукраїнської Федерації студентського боксу Костянтин Калашніков, хлопці показали дійсно високий рівень майстерності в рамках навчально-тренувального збору.

«Бажаю усім учасникам навчально-тренувального збору, який проходив у Пісківці, якомога краще виступити на Чемпіонаті України до 22 років та ряді інших змагань, які заплановані на найближчий час,відзначив Костянтин Калашніков. – Переконаний, що контрольні спаринги у Пісківці посилили рівень підготовки та пішли виключно на користь нашим боксерам. Окрім того вони дали змогу тренерському складу закцентувати увагу на проблемних аспектах у діях своїх підопічних, що, я переконаний, дозволить в короткі строки виправити усі помилки. Що найважливіше, від імені Всеукраїнської Федерації студентського боксу, тренерів збірних команд та спортсменів виразити слова подяки меценату Ігорю Луцкову, який надав усі необхідні умови для підготовки наших боксерів».



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ