24 листопада 2018

Вирішальна мить для наших дівчат на Чемпіонаті світу в Індії


Сьогодні у Нью-Делі (Індія) відбудуться вирішальні поєдинки Чемпіонату світу з боксу серед жінок. В рамках їх проведення ми вболіватимемо за двох представниць збірної України: Ганну Охоту (вагова категорія 48 кг) та Марію Бову (вагова категорія 48 кг).

Сьогоднішній фінальний поєдинок для Ганни Охоти стане найбільш знаковим у її спортивній кар’єрі. До сьогоднішнього дня Ганна виборювала бронзову нагороду Чемпіонату Європи, ставала найсильнішою на престижному міжнародному турнірі в Казахстані, а також здобувала золото Національних першостей. Ну а сьогодні Охоті необхідно буде пройти справжнє випробування. Адже її суперницею буде П’ЯТИРАЗОВА чемпіонка світу, П’ЯТИРАЗОВА чемпіонка Азії, бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 в Лондоні, представниця Індії - Марі Ком, який на сьогоднішній день виповнилося вже 35 років. На стороні ж нашої спортсменки є молодість, жорсткий спортивний характер та невід’ємне бажання до перемоги. Маємо надію, що саме сьогодні, незважаючи на надзвичайно напружений змагальний графік, Ганна Охота продемонструє свої найкращі якості та зможе здобути перше у своїй спортивній кар’єрі золото Чемпіонату світу.

Що стосується лідера нашої команди у вазі до 64 кг Марії Бови, то саме сьогодні вона може повторити досягнення шестирічної давнини. Саме у 2012 році, на Чемпіонаті світу в Китаї, Бова стала Чемпіонкою світу у ваговій категорії до 69 кг. Передувало феєричному виступу на світовій першості Марії срібло Чемпіонату Європи 2011 року у Роттердамі. Ну а після 2012 року Марія вирішала призупинити свою спортивну кар’єру задля того аби вже побудувати сім’ю. Марія Бова одружилася та стала мамою двох чудових діточок. Ну а сьогодні Марію може «приміряти» на себе титул дворазової чемпіонки світу і, що дуже цікаво, у двох різних вагових категоріях. Як сказала Марія Бова, то після народження дітей вона стала ще сильнішою та надзвичайно скучила за боксом і відьепер готова до підкорення нових верших. Суперницею нашої спортсменки стане представниця Китаю Дан Доу.

Фінальні поєдинки розпочнуться сьогодні, 24 листопада, о 13:00.

Ганна Охота боксуватиме у першій парі змагань. Марія Бова проведе свій бій в рамках шостої пари. Для завантаження детального складу пар перейдіть за нижченаведеним посиланням.

 

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ