14 листопада 2019

Олександр Хижняк увійшов до комісії Атлетів AIBA


Найкращий боксер світу 2017 року, лідер Національної збірної України у вазі до 75 кг Олександр Хижняк, увійшов до комісії Атлетів Міжнародної боксерської Асоціації. Про це йдеться в офіційному повідомленні AIBA до Федерації боксу України.

У повідомленні йдеться, що за результатами голосування членів AIBA кандидатура Олександра Хижняка була підтримана більшістю голосів.  

«Вітаю Олександра Хижняка з обранням до комісії атлетів AIBA. Це дійсно той дієвий орган, який покликаний активно допомагати розвитку нашого виду спорту, зазначив президент Федерації боксу України, член Виконавчого комітету AIBA Володимир Продивус. – Надзвичайно приємно, що світова боксерська спільнота підтримала подану Федерацією боксу України кандидатуру Олександра Хижняка. Вдячний членам AIBA за це. Олександр увійшов до комісії Атлетів AIBA разом з іншими найсильнішими боксерами світу. Я переконаний, що отриманий досвід Олександра та інших провідних спортсменів допоможе зробити наш вид спорту «кращим, вищим та сильнішим».



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ