16 березня 2020

Лондон 2020: Українці закінчують змагальний день п’ятьма з п’яти можливих перемог


15 березня у Лондоні пройшли чергові поєдинки попередньої стадії Європейського ліцензійного турніру на Олімпійські ігри Токіо-2020. Варто відзначити, що участь в них приймали п’ятеро представників Національної збірної України.

За результатами проведених поєдинків в активі збірної України п’ять з п’яти можливих перемог.  

Розпочав переможну ходу нашої команди, в рамках другого змагального дня, лідер збірної України у вазі до 63 кг – Ярослав ХАРЦИЗ. Забігаючи наперед варто відзначити, що його поєдинок проти італійця Паоло Ді Ленарії можна по праву занести до одного з найбільш видовищних, технічних та драматичних боїв за 15 березня у Лондоні. Після програного стартового раунду Ярослав Харциз вийшов на другу трихвилинку з таким настроєм на бій, що повністю переламав хід поєдинку та впевнено заніс до свого активу два заключні раунди. В підсумку перемога Ярослава одноголосним рішенням суддів.

Підтримав переможну ходу збірної й харків’янин Сергій Горсков (вагова категорія 91 кг). В надзвичайно складному та близькому поєдинку нашому боксеру таки вдалося перебоксувати титулованого хорвата, бронзового призера останніх Європейських ігор Тоні Філіпі. Перемога на характері!

Вечірню програму змагань з перемоги розпочала капітан жіночої збірної України Юлія Циплакова (вагова категорія 57 кг). Перший раунд Юлія у своїй манері провела у розвідці, а в двох наступних напрочуд впевнено перебоксувала свою опонентку з Словенії. В підсумку два нокдауни для словенки та беззаперечна перемога для Циплакової одноголосним рішенням суддів.

Вдало дебютувала на турнірі й інша представниця жіночої збірної, киянка Анна Лисенко (вагова категорія 69 кг). Протягом трьох раундів Анна впевнено контратакувала та технічно схиляла шальки терезів на свою користь. В підсумку перемога одноголосним рішенням суддів Анни Лисенко над суперницею з Угорщини.

Закінчив другий змагальний день для збірної України перемогою й Степан Грекул (вагова категорія 81 кг). В надзвичайно складному та насиченому поєдинку Степан переміг представника Німеччина та гарантував собі вихід до 1/8 стадії змагань.

Таким чином Національна збірна України закінчує другий змагальний день зі 100% показником у графі «перемоги».

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з детальними результатами сьогоднішніх поєдинків. Для завантаження файлів перейдіть за нижченаведеним посиланням.

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ