2 липня 2020

У Києві відбувся великий вечір боксу: усі результати


У середу, 1 липня, у столичному клубі «Атлас» відбувся великий вечір боксу, який став першим подібним заходом в Україні після періоду карантину. У першій частині вечора пройшли поєдинки «Битви міст» у рамках першого шоу другого сезону Ліги Жіночого Боксу, а після цього відбулося кілька поєдинків боксерів-чоловіків, що організувала промоутерська компанія Sparta Boxing Promotions.

Захід пройшов без глядачів з дотриманням усіх норм карантинних обмежень, пов’язаних з пандемією COVID-19. Відзначимо, що бої транслювалися онлайн на платформі MEGOGO, а чоловічі поєдинки показав у прямому ефірі телеканал XSPORT.   

Що стосується результатів, то поєдинки у рамках Ліги Жіночого Боксу завершилися сумарною перемогою знаменитої команди «Українські Левиці»: дівчата здолали суперниць, що представляли різні міста України, з рахунком 4:2. Усі бої тривали повну кількість раундів:

 

 

54 кг - Інна Статкевич («Українські левиці») перемогла Юлію Дем'яненко;

57 кг - Катерина Рогова («Українські левиці») програла Валерії Єрошенко;

60 кг - Аміна Абрамова («Українські левиці») перемогла Діану Старкову;

69 кг - Ліна Каріченська («Українські левиці») програла Анні Лисенко;

75 кг - Тетяна Петрович («Українські левиці») перемогла Наталію Мелешко;

81 кг - Тетяна Шевченко («Українські левиці») перемогла Вікторію Козинську.

У чоловічій частині боксерського вечора слід звернути увагу на перемогу члена збірної України Андрія Ісакова з Вінниці, який одноголосним рішенням суддів здолав чернігівця Вадима Костючка. Колишній боксер національної команди суперважковаговик Ігор Шевадзуцький у першому раунді нокаутував Ігоря Пилипенка. Загалом, на відміну від жінок, у всіх чоловічих поєдинках спостерігалася значна перевага одного зі спортсменів: чотири з п’яти зустрічей завершилися достроково.

Андрій Ісаков (Україна) W UD 4 Вадим Костючок (Україна)

Богдан Штонда (Україна) W TKO 2 Ігор Катруха (Україна)

Ігор Шевадзуцький (Україна) W KO1 Ігор Пилипенко (Україна)

Станіслав Скороход (Україна) W TKO5 Владислав Танцюра (Україна)

Арам Фаніян (Україна) W KO1 Надзір Бакшієв (Україна)

Виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун підбив підсумок боксерського заходу, який став першим у нашій державі за останні кілька місяців:

«Гадаю, не помилюся, якщо скажу, що всі вже скучили за боями і яскравими боксерськими шоу. Навіть незважаючи на відсутність глядачів у залі, слід відзначити чудову атмосферу цього вечора. Символічно, що ми побачили поєдинки і жінок, і чоловіків, тож можна вважати, що бокс в Україну повернувся, хоч ще і поки що не на повну потужність.

Сподіваюся, це лише початок. Поки що зарано говорити про відновлення всіх спортивних заходів, адже пандемія досі залишається проблемою для всього світу і зокрема для України. Але ми зацікавлені у тому, щоб спорту ставало все більше, за умов дотримання заходів безпеки і рекомендацій Міністерства охорони здоров’я. Вірю, що восени відбудуться національні турніри – чемпіонат і Кубок України з боксу. Також у наших планах проведення навчально-тренувальних зборів збірних команд України і міжнародних зустрічей. Бажаю всім спортсменам і тренерам наснаги та успіхів!»



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ