7 липня 2020

Відбулася товариська матчева зустріч між боксерами Луцька та Львова


Боксерська спільнота поступово поновлює активність у регіонах. У п’ятницю, 3 липня, в Луцьку відбулася товариська матчева зустріч між волинськими боксерами та спортсменами Львівщини (клуби «Lviv Boxing Club» і ШВСМ). Слід відзначити, що зустріч була проведена із дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних вимог МОЗ та рекомендацій Головного санітарного лікаря України.

Обидві команди – і Луцька, і Львова – здобули хорошу бойову практику, яка знадобиться хлопцям вже в офіційних змаганнях.

Своїми враженнями від зустрічі з пресслужбою ФБУ поділився тренер Національної збірної України, львів’янин Роман Семенишин.

«На карантині всі спортивні плани пішли шкереберть, але спортсмени мають готуватися й не сидіти на місці. Тому регіональні боксерські федерації Львівщини та Волині швидко дійшли між собою згоди й організували матчеву зустріч, в якій ніхто не вимагав показати максимальний результат, а просто вирішили перевірити сили перед майбутніми офіційними стартами.

У матчевій зустрічі взяли участь спортсмени усіх вікових груп – від наймолодших до дорослих. З відомих спортсменів слід відзначити призера останнього чемпіонату України Андрія Тишковця, призера чемпіонату України серед молоді Олександра Кривця та інших. Всі показали себе добре. Взагалі неозброєним оком було помітно, що всі дуже скучили за змаганнями. Сподіваюся, що такі товариські зустрічі – це тільки початок і невдовзі спортивне життя буде повністю відновлене».

Своєю думкою поділився також віце-президент Федерації боксу Волинської області Олександр Грабовський.

«Карантин карантином, але спортсмени, як і представники інших галузей, не можуть дочекатися повернення до звичного ритму життя. Для боксерів навіть кілька днів без тренувань – це випробування, годі й говорити про паузу довжиною у кілька місяців. Щодо тренерів, то їм важливо, щоб підопічні не втратили практичні навички. Було вирішено організувати цей захід і за можливістю проводити такі матчеві зустрічі частіше, звичайно з дотриманням усіх вимог безпеки». 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ