8 грудня 2020

З Днем народження, президенте!


Сьогодні День народження відзначає людина, з якою ми асоціюємо успіхи Федерації боксу України на міжнародній та внутрішній аренах. Людина, яка дала суттєвий поштовх розвитку нашого виду спорту. Як найкраще ці слова підтверджують перемоги та здобутки української школи боксу за останні роки –
Володимир Продивус!
 
Перемоги на Чемпіонатах Європи, світу, перші загальнокомандні місця на Олімпійських іграх, створення та успішні виступи професіонального боксерського клубу «Українські отамани» - це лише незначна частина «нових історичних сторінок» українського боксу, які напряму залежали від обраного ефективного напрямку роботи нашого президента та української боксерської спільноти загалом.
 
Лідерські якості, ефективна діяльність роботи ФБУ та міжнародний авторитет Володимира Продивуса, дозволяють нам з вневненыстю дивитися і найближче боксерське майбутнє. Ми переконані в тому, що здобутки на майбутніх Олімпійських іграх в черговий раз дозволять нам пишатися за нашу країну та український бокс.
 
Колектив Федерації боксу України, до якого, ми переконані, доєднається й уся боксерська спільнота, вітає Вас, шановний Володимире Степановичу, з Днем народження. Бажаємо здоров’я та завжди залишатися переможцем.


ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ