10 грудня 2020

Президент ФБУ Володимир Продивус взяв участь у засіданні Генеральної асамблеї НОК


У четвер, 10 грудня президент Федерації боксу України Володимир Продивус взяв участь у засіданні ХХХV Генеральної асамблеї НОК України, яке пройшло під головуванням президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки. З урахуванням карантинних умов, форум відбувався в режимі онлайн.

В рамках засідання був заслуханий звіт про діяльність Національного олімпійського комітету України і Виконкому НОК України у 2020 році.

За словами президента НОК, попри усі труднощі Олімпійський комітет, маючи повну підтримку від Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів, профільного Комітету Верховної Ради і Міністерства молоді та спорту, зумів  успішно трансформувати свої проєкти, ефективно виконати взяті на себе зобов’язання, продовжити програми підтримки атлетів, тренерів, суб’єктів олімпійського руху, значно посиливши науково-освітню діяльність.

Делегати визнали роботу Олімпійського комітету такою, що відповідає Статуту НОК та потребам суспільства.

Найвищий керівний орган НОК заслухав також звіт ревізійної комісії, затвердив план бюджету на 2021 рік, ухвалив Антидопінгові правила олімпійського руху України та ротацію членів НОК України відповідно до звернень, що надійшли від суб’єктів олімпійського руху.

«Слід відзначити, що бокс завжди був і є одним з найпопулярніших видів спорту, що входять до великої родини олімпійських змагань, а українські боксери за часи Незалежності внесли левову частку у підвищення спортивного авторитету нашої держави, виграючи медалі Олімпійських ігор, – зазначив Президент ФБУ, член НОК України Володимир Продивус. Велика честь для мене була представляти бокс на Генеральній асамблеї НОК України. Переконаний в тому, що саме наш вид спорту є важливою та дієвою складовою механізму Олімпійського руху в нашій державі. Ми в свою чергу робимо і надалі будемо робити все від нас можливе для його якісного розвитку. Також переконаний й в тому, що сумісними зусиллями нам вдасться успішно реалізувати проєкти, які необхідні  для розвитку та популяризації Олімпійського руху та українського спорту загалом».

Президент ФБУ Володимир Продивус, на правах лідера усієї боксерської спільноти України, висловив впевненість в тому, що вітчизняні боксери і надалі з честю захищатимуть честь своєї Батьківщини на найпрестижніших міжнародних стартах, зокрема, на Олімпійських іграх у Токіо, які мають відбутися вже влітку 2021 року.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ