21 лютого 2021

Міжнародний турнір у Чорногорії: три перемоги українців у фіналах в останній день змагань


У неділю, 21 лютого у місті Будва (Чорногорія) пройшли завершальні фінальні поєдинки на Міжнародному турнірі «Адріатична перлина», участь в якому взяли близько 140 спортсменів з 13 країн. Однією з учасниць престижних змагань була і молодіжна збірна України, для якої цей міжнародний старт є одним з важливих етапів підготовки до молодіжного чемпіонату світу-2021, який у квітні має відбутися у Польщі.

Сьогодні фінали відбулися у 14 вагових категоріях, а на ринг вийшли загалом шість українських спортсменів. Троє наших співвітчизників досягли успіху у вирішальних боях. Примітно, що всі вони здолали у битві за золоті нагороди представників Росії. Геннадій Масленніков у категорії до 60 кг виявився сильнішим за Тенгіза Котояна. Ратмір Турчанінов, який представляє Україну у категорії 64 кг, виграв у Донієра Назарова. Ще один українець Матвій Ражба у вазі до 81 кг не залишив шансів ще одному представнику РФ Василю Кавєріну.

Не вдалося перемогти в останній день іншим трьом українцям - Дмитро Пащенко (46-49 кг), Василь Ткачук (+91 кг) та єдина дівчина серед претендентів на «золото» з України - Марина Стойко (69 кг) - зупинилися за крок до вершини.

Нагадаємо, що у суботу чемпіоном турніру у ваговій категорії 69 кг став лідер молодіжної збірної України Юрій Захареєв. Загалом українська чоловіча збірна серед молоді, очолювана старшим тренером Олегом Кудіновим, завоювала на турнірі чотири золоті нагороди.

Із докладними результатами фінальних боїв неділі можна ознайомитись за посиланням.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ