19 березня 2021

Президент ФБУ Володимир Продивус провів зустріч з керівниками Федерації боксу Азербайджану


У п’ятницю, 19 березня президент Федерації боксу України, віце-президент Європейської конфедерації боксу та член Виконкому AIBA Володимир Продивус провів зустріч у м. Баку, Азербайджан, з керівниками Федерації боксу Азербайджана – віце-президентом цієї організації, членом Виконкому AIBA Сулейманом Мікаіловим, а також генеральним секретарем Федерації боксу Азербайджана Нагі Сафаровим.

На зустрічі керівники національних федерацій двох країн обговорили ряд нагальних питань, що стосуються сьогодення та майбутніх перспектив розвитку боксу в Європі та світі.

Зокрема, актуальною темою для обговорення стала участь національної збірної Азербайджану на престижному міжнародному турнірі пам’яті Миколи Мангера. Як відомо, змагання відбудуться у Херсоні з 1-го по 7 квітня та зберуть дуже сильний склад учасників – на даний момент свою участь вже підтвердили 13 країн. Сулейман Мікаілов та Нагі Сафаров запевнили Володимира Продивуса в тому, що збірна Азербайджана буде представлена на турнірі найсильнішим складом, а її спортсмени будуть гідними конкурентами для інших учасників у боротьбі за перемогу на змаганнях.

Також поважні функціонери торкнулися питань формування міжнародного календаря з боксу – а саме змагань під егідою Міжнародної боксерської асоціації, підготовки національних збірних до XXXII Олімпійських ігор у Токіо-2020 тощо.

Як члени Виконкому AIBA, Володимир Продивус та Сулейман Мікаілов дійшли спільної думки щодо підтримки реформ у світовому олімпійському боксі, які запроваджуються останнім часом. Також сторони домовилися докласти спільних зусиль для подальшого розвитку виду спорту, впровадження нових проєктів та ініціатив, які направлені на популяризацію боксу серед молоді та збільшення його авторитету в олімпійській програмі.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ