26 березня 2021

Цотне Рогава: "Моя мета - виступити на Олімпійських іграх – залишається незмінною"


Боксер Національної збірної України Цотне Рогава дебютує на професійному ринзі. Лідер нашої команди у вазі понад 91 кг, який планує представляти Україну на Олімпійських іграх у Токіо, виступить на шоу Usyk-17 Promotions.

Поєдинки відбудуться 10 квітня. На цьому вечорі боксу пройде дебют Рогави на професійному рингу. Ім'я суперника поки не відомо. За правилами у поєдинку регламентовано чотири раунди.

«Я спочатку переходив у бокс з метою виступати в профі. Тренер умовив мене спробувати себе в любителях, але прийшов час, і я вирішив дебютувати в професійному боксі. Я ставлю перед собою тут найвищі цілі: хочу забрати чемпіонські пояси.

Сильних змін в тренувальному процесі немає, адже спочатку наша робота була більше схожа на професійний бокс. Мій перший бій - просто бій, без контракту та зобов'язань.  Суперник поки не відомий: повинен був бути боєць з Чехії Домінік Мусил (6-3, 5 КО), але, по-моєму, він відмовився.

Цей бій - репетиція перед ліцензійним турніром. Моя мета - виступити на Олімпійських іграх – залишається незмінною. Для початку, потрібно завоювати ліцензію, а там, як то кажуть, як Бог дасть», – сказав Цотне Рогава в інтерв’ю Luckypunchnet.

Нагадаємо, що Цотне Рогава є учасником Європейського ліцензійного турніру за право участі на Олімпійських іграх у Токіо-2020. Турнір буде продовжений на початку червня у Парижі.  



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ