20 квітня 2021

Шість боксерів Молодіжної збірної України гарантували собі медалі Чемпіонату світу-2021! Склад півфіналів 20 квітня


За підсумками важкого, але дуже багатого на приємні емоції понеділка Україна має шість півфіналістів Молодіжного чемпіонату світу-2021!

Надзвичайно приємна новина надійшла до України вже опівночі: член нашої чоловічої збірної серед молоді Ілля Тогобицький (вагова категорія - 75 кг) визнаний переможцем поєдинку проти бразильця Ісайаса Фільо. ВІдзначимо, що по гарячих слідах судді віддали перемогу південноамериканцю з рахуком 3:2, але українська сторона подала протест на цей результат, і його було задоволено спеціальною переглядовою комісією, яка працює на турнірі згідно нововведень AIBA.

Таким чином, ось імена тих, хто вже гарантував собі медалі Чемпіонату світу серед молоді-2021: Ілля Тогобицький (75 кг), Юрій Захарєєв (69 кг), Денис Салабай (81 кг), Руслан Цикало (52 кг), Бозорбой Матякубов (64 кг), Христина Лакійчук (54 кг). Пишаємося нашими героями! І мріємо про найвищі нагороди: до "золота" залишилося лише два кроки!

З десяти боксерів української збірної, які виступали у сьомий змагальний день, четверо, на жаль, змушені завершити боротьбу на стадії 1/4 фіналу. Вихід до чвертьфіналу світового форуму - вже неабиякий успіх, тож дякуємо Микиті Горбатенку (91 кг), Анні Сезько (69 кг), Марині Стойко (64 кг) та Раїсі Піскун (75 кг), які віддали задля перемоги всі сили, та удача була не на їхньому боці.

У вівторок на турнірі відбудуться півфінальні бої, в яких вболіватимемо за шістьох представників Молодіжної збірної України. 

Також до вашої уваги за посиланням нижче - детальні результати поєдинків 19 квітня та повний склад півфінальних пар. 

20 квітня. Півфінали

Розклад боїв українців

Денна програма (початок - 15.00)

Ринг А

4 пара. Христина Лакійчук (Україна) - Кароліна Ампульська (Польща) - 54 кг

Вечірня програма (початок - 19.00)

Ринг А

6 пара. Бозорбой Матякубов (Україна) - Жанторо Ташиєв (Киргизстан) - 64 кг

8 пара. Ілля Тогобицький (Україна) - Вільям Чолов (Болгарія) - 75 кг

Ринг В

1 пара. Руслан Цикало (Україна) - Жахзод Музафаров (Узбекистан) - 52 кг

5 пара. Юрій Захарєєв (Україна) - Дані Лафос Полл (Куба) - 69 кг

7 пара. Денис Салабай (Україна) - Василь Кавєрін (Росія) - 81 кг



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ