12 травня 2021

Тренувальний збір у серці Карпат: збірна України серед 22-річних готується до Євро-2021!


З 4-го по 23 травня у місті Ворохта, Івано-Франківської області, проходить навчально-тренувальний збір збірної команди України з боксу серед чоловіків до 22 років.

Даний збір із загальної та спеціальної фізичної підготовки є одним з ключових тренувальних етапів для української команди напередодні Чемпіонату Європи серед 22-річних, який з 15-го по 25 червня відбудеться в Італії.

Тренувальні будні практично у самому серці українських Карпат проходять для хлопців напрочуд цікаво та різноманітно. Докладніше про деталі підготовчого процесу розповів прес-службі ФБУ старший тренер збірної України до 22 років Сергій Глущенко:

«Ми не випадково обрали Ворохту в якості місця проведення тренувального збору, адже тут створені найкращі природні умови для набуття спортсменами необхідних фізичних кондицій напередодні важливих стартів. Сама Ворохта знаходиться у середньогір’ї, на висоті приблизно 800 метрів над рівнем моря. Практично щодня впроваджуємо так звані гірські тренування і взагалі велику кількість часу проводимо на природі. Спортсмени піднімаються на вершини, бігають кроси, роблять інші силові навантаження, і все це на фоні чудових природних ландшафтів. Днями ми з командою піднялися до надзвичайно живописного водоспаду Женецький Гук – емоції у хлопців були надзвичайно позитивні!

Хотів би відзначити, що на зборі для нас створені усі умови для якісної підготовки до Чемпіонату Європи. Після цього в наших планах – проведення ще одного, заключного збору, який плануємо провести у Львові з 4-го по 15 червня. З остаточним складом збірної на європейську першість визначимося, зрозуміло, перед самим виїздом до Італії. Головне, щоб обійшлося без травм та хвороб. І, зрозуміло, віримо у вдалий виступ нашої команди за місяць на Апеннінах!»



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ