27 травня 2021

В Олімпійському центрі «Конча-Заспа» відбулося Відкрите тренування збірної України напередодні ліцензійного турніру (фото)


У середу, 26 травня відбулося Відкрите тренування Національної збірної України з боксу, яке пройшло у головному тренувальному таборі наших команд - Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа». Слід відзначити, що місцевий зал боксу давно не знав такого напливу гостей, серед яких було чимало відомих у спорті особистостей.

Представники багатьох національних телеканалів, друкованих та електронних ЗМІ на власні очі змогли поспостерігати за тренувальним процесом чоловічої та жіночої збірних команд України, які проводять активну підготовку до Європейського ліцензійного турніру.

На чисельні запитання журналістів відповіли головний тренер Національної чоловічої збірної України Леонід Лоївський та наставник Національної жіночої команди Сергій Гордієнко. Крім того, головна увага «акул пера та мікрофону» була прикута, зрозуміло, до головних дієвих осіб - українських боксерів, які змагатимуться за путівки до олімпійського Токіо-2020.

Нагадаємо, що Європейський ліцензійний турнір проходитиме у Парижі з 4-го по 8 червня. На ньому честь України будуть відстоювати Микола Буценко (57 кг, поки що єдиний український боксер, який вже здобув ліцензію на Ігри минулого року), Ярослав Харциз (63 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Степан Грекул (81 кг), Сергій Горсков (91 кг) і Цотне Рогава (+91 кг).

У складі жіночої команди у французькій столиці виборюватимуть олімпійські ліцензії Юлія Циплакова (57 кг), Анна Лисенко (69 кг) та Анастасія Черноколенко (75 кг).

Боксери та тренерський штаб збірних України відчули цього тижня до себе справжню увагу медіа, і тепер з подвійною мотивацією завершують підготовку до одного з найвідповідальніших стартів 2021 року.

Федерація боксу України вдячна за допомогу в організації відкритого тренування керівництву Олімпійського центру «Конча-Заспа».

Віримо у переможний виступ наших боксерів у Парижі!



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ