2 червня 2021

Заслужений тренер України Володимир Дворцов очолив Академію боксу “Батумі” в Грузії


У середу, 2 червня, заслужений тренер України, видатний український спеціаліст Володимир Дворцов був офіційно представлений у місті Батумі (Грузія) в якості головного тренера новоствореної Академії боксу “Батумі”. З цієї нагоди відбулася спеціальна презентація Академії та прес-конференція за участю її керівництва.

Також відомий вітчизняний наставник, колишній головний тренер Національної збірної України Володимир Дворцов, який брав безпосередню участь у підготовці наших боксерів, зокрема, до участі в Олімпійських іграх 1996 року в Атланті, в ексклюзивному коментарі прес-службі ФБУ розповів про свої основні цілі та завдання на новій посаді. 

“Академія боксу “Батумі”, яка щойно створена, буде працювати у тісній співпраці з Федерацією боксу Грузії. Вона покликана стати основним фундаментом для підготовки резерву і для підвищення майстерності членів збірної Грузії до найважливіших міжнародних змагань, - відзначив Володимир Дворцов. - Пропозицію стати головним тренером новоствореної академії боксу “Батумі” я отримав від її президента Лаши Баранідзе. Ми узгодили всі умови роботи і швидко дійшли згоди.

Моїми головними завданнями на новій посаді будуть допомога у розвитку боксу в Грузії, участь в підготовці провідних спортсменів країни до важливих змагань, а також навчання і обмін досвідом з тренерським складом. Важливим аспектом мого призначення стане також популяризація нашого виду спорту у країні.

Приїхавши до країни, відразу відчув дуже хороше ставлення до себе і зрозумів, що означає знаменита грузинська гостинність. У такій теплій та щирій атмосфері я налаштований на серйозну роботу і хочу реалізувати у місті Батумі багато своїх планів та проєктів”.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ