17 червня 2021

Чемпіонат Європи до 22 років: склад пар першого дня змагань та турнірні графіки


У четвер, 17 червня в італійському місті Розето-дельї-Абруцці стартує Чемпіонат Європи з боксу серед спортсменів віком до 22 років.

Напередодні у середу ввечері під головуванням президента Європейської конфедерації боксу Франко Фальчінеллі відбулася технічна нарада, офіційне жеребкування та церемонія відкриття змагань. Загалом у турнірі візьмуть участь 285 спортсменів, що представляють 41 європейську країну (193 чоловіків і 92 жінки).  

Нагадаємо, зі складом чоловічої та жіночої збірних України можна ознайомитися за цим посиланням. Слід відзначити, що наша держава є однією з двох на цьому форумі, яка представлена максимальною кількістю боксерів – по кожному учаснику у 10 чоловічих та 10 жіночих вагових категоріях.  

Змагання відбуватимуться протягом тижня – фінальні поєдинки заплановані на 24 червня.

У перший змагальний день відбудуться поєдинки попередньої стадії серед боксерів легкої ваги (60 кг), напівлегкої (64 кг), напівлегкої ваги (69 кг), середньої ваги (75 кг) та важкої ваги (91 кг). Початок денної сесії – о 16.00 за київським часом, бої вечірньої сесії стартують о 20.00.

За нижченаведеними посиланнями пропонуємо ознайомитися з турнірними графіками змагань, розкладом турніру та складом пар на сьогодні.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ