25 липня 2021

Олімпійський боксерський турнір: друга втрата збірної України у Токіо-2020


У неділю, 25 липня в олімпійському Токіо відбувся другий день змагань боксерського турніру.

Другий ранок поспіль (за київським часом) стає визначальним для представників Національної збірної України на головному спортивному форумі чотириріччя. Після невдалого старту капітана нашої команди Миколи Буценка у суботу надії українських вболівальників були пов’язані з наймолодшим учасником збірної – харків’янином Ярославом Харцизом, який також, згідно жеребу, починав свій шлях з 1/16 фіналу.

Той же жереб не пожалів українця, визначивши йому у суперники на першому етапі «бувалого» та титулованого бійця - Джавіда Челебієва з Азербайджану. На рахунку кавказького спортсмена – «золото» Чемпіонату світу 2013 року та участь у попередніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Ярослав Харциз у двобої з набагато досвідченішим опонентом виклався на повну. Бій видався яскравим, пройшов в атакувальній манері з обох сторін та став протистоянням характерів. На жаль для українських вболівальників, потужність та досвід Челебієва виявилися ефективнішими. Одностайним рішенням суддів перемогу здобув представник Азербайджану.

Третій змагальний день олімпійського боксерського турніру, який очікує на нас у понеділок, пройде без участі українських спортсменів. Наразі очікуємо вівторка, коли на ринг олімпійського Токіо вийде єдина представниця українського жіночого боксу Анна Лисенко.  

Також до вашої уваги – результати усіх боїв другого дня змагань та склад пар на 26 липня. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ