27 липня 2021

Перемога Анни Лисенко у Токіо: українка прокоментувала вихід до чвертьфіналу Олімпійських ігор


Вівторок приніс довгоочікувану радість усім вболівальникам Національної збірної України з боксу. Українка Анна Лисенко з перемоги дебютувала на олімпійському турнірі на XXXII літніх Іграх у Токіо-2020! 29-річна киянка у яскравому та видовищному двобої здолала опір непростої суперниці – Умайми Бель Ахбіб, яка представляє Марокко та має у своєму доробку звання чемпіонки Африканського континенту.

Офіційний підсумок дуелі свідчить сам за себе – 30:27 за підрахунком усіх п’яти судей (5:0). Одностайним рішенням Феміди Анна Лисенко виходить у чвертьфінал Олімпійських ігор, увійшовши до числа восьми найсильніших спортсменок своєї вагової категорії (до 69 кг).

Невдовзі після поєдинку Анна Лисенко прокоментувала перемогу в інтерв’ю UA:Перший.

«Відчувала, що я виграю, веду по ходу поєдинку. Суперниця – досить брудний боксер. Було пару моментів – вона била головою, відкритою рукавицею. Я постаралася максимально абстрагуватися і показати свій бокс.

Завдання було в тому, щоб працювати чисто, стримувати суперницю. З тренером будемо аналізувати бій і готуватися до наступного поєдинку», – сказала Лисенко.

В 1/4 фіналу 30 липня українка зустрінеться з Бусеназ Сюрменелі з Туреччини. Сюрменелі – чемпіонка світу 2019 року і перший номер «посіву» Олімпійських ігор у Токіо.

Також до вашої уваги результати усіх поєдинків за 27 липня та склад пар на середу, 28 липня. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ