13 жовтня 2021

У Львові відбулося відкрите тренування молодіжної збірної України напередодні старту Чемпіонату Європи


У львівському залі боксу СКА відбулося відкрите тренування чоловічої та жіночої збірних України з боксу серед молоді. З 1-го по 12 жовтня наші спортсмени проводили заключний етап підготовки напередодні Чемпіонату Європи серед молоді-2021, який проходитиме у місті Будва, Чорногорія, з 15-го по 23 жовтня.

Як розповіли наставники команд, підготовка до першості пройшла за планом: спортсмени готувалися до відповідального старту протягом останніх кількох місяців. Завершальний тренувальний збір був присвячений відточенню майстерності: спортсмени доводили свої навички до досконалості як в індивідуальних заняттях з тренерами, так і під час спарингів.

«Підготовка була плідною. Головна мета на Чемпіонаті Європи? Традиційно будемо намагатися посісти перше загальнокомандне місце. Від прогнозів я утримаюся, але зазначу, що кожен в нашій команді здатен показати хороший бокс і завоювати медаль», - відзначив старший тренер чоловічої збірної України серед молоді Олег Кудінов.

У свою чергу старший тренер жіночої молодіжної збірної України Роман Семенишин в інтерв’ю прес-службі ФБУ сказав наступне:

«В рамках підготовки до першості континенту наша команда пройшла два хороших збори. Завдяки чудовій та злагодженій роботі ФБУ та Міністерства молоді та спорту ми мали відмінні умови для якісних тренувань.

У жіночого боксу своя специфіка, але я вдячний дівчатам: вони не жалілися, до жодної зі спортсменок претензій по роботі в мене немає. Радує те, що у команді є лідери – це дівчата, які вже мають за плечима виступи на минулому Чемпіонаті Європи. Капітан збірної Катерина Боднарчук, наприклад, торік на першості континенту стала третьою, вона не показала результату на Чемпіонаті світу навесні, але вона – одна з головних претенденток на медалі зараз. Те саме можу сказати про інших сильних дівчат – Анну Сезько, Поліну Палванову, Дар’ю-Ольгу Гутаріну, Вероніку Накоту…

Маю надію, що у Будві спортсменки збірної України відбоксують добре. Сподіваюсь, що всі дівчата приїдуть додому з медалями!»



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ