16 жовтня 2021

Гармонія сили та краси: до Дня захисників України відбулося незвичайне спортивне свято


До Дня захисників і захисниць України в селі Гнідин Бориспільського району Київської області, на території заміського розважального комплексу «Ферма» відбувся великий спортивний захід, в якому діти змогли проявити себе відразу у двох видах фізичної активності – боксі та кінному спорті, що тісно пов’язані зі славним козацьким минулим нашої Батьківщини.

У рамках свята Асоціація дитячо-юнацького спорту на чолі з народним депутатом України, віце-президентом ФБУ Андрієм Стріхарським провела боксерську матчеву зустріч серед юніорських команд Києва та Житомира. Окрім боксерів, свої можливості продемонстрували і юні жокеї. Наїзники, зокрема, долали бар’єри та проходили маршрути на швидкість. Тож гармонія боксерської сили та елегантної краси конкуру стали окрасою цього чудового дня.  

«Головною метою для мене, а також для організації, яку я очолюю, завжди було залучення дітей і підлітків до занять фізичною культурою і спортом. Я сам – у минулому спортсмен, активно займався боксом тривалий час. Зараз боксом займається також мій син. Спорт – це залог здорового способу життя, і ми будемо робити все для його популяризації», – відзначив Андрій Стріхарський.

Серед почесних гостей турніру були присутні президент Федерації боксу України Володимир Продивус, віце-президент ФБУ Михайло Поздняков, а також друг українських боксерів, актор та концертний директор "Студії Квартал 95", резидент Зіркової команди ФБУ Міка Фаталов.

Володимир Продивус вручив головному організатору заходу Андрію Стріхарському символічну боксерську рукавичку від лідера Національної збірної України Олександра Хижняка. А ще з рук президента ФБУ Андрій Петрович отримав офіційне посвідчення віце-президента Федерації.

Протягом церемонії нагородження було урочисто відзначено спортсменів такими нагородами, як «Воля до перемоги», «Найкращий боксер турніру» та «Приз глядацьких симпатій», а найбільші щасливчики цього дня отримали у подарунок боксерські рукавички з автографом Олександра Усика. Також обидві команди були нагороджені пам’ятними кубками.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ