20 жовтня 2021

Сьогодні на відкритому тренуванні у Кончі-Заспі буде оголошений склад збірної України на Чемпіонат світу серед чоловіків


Сьогодні, 20 жовтня в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа» відбудеться відкрите тренування Національної збірної України серед чоловіків. Вже післязавтра наша головна команда вирушає до столиці Сербії – Белграду, де з 24 жовтня по 6 листопада проходитиме головний старт року під егідою AIBA – Чемпіонат світу серед чоловіків-2021.

У журналістів на відкритому тренуванні буде можливість не лише на власні очі поспостерігати за процесом підготовки української збірної, а й поспілкуватися з тренерами та спортсменами. Окрім того, саме сьогодні тренерський штаб Національної команди на чолі з Леонідом Лоївським оголосить остаточний склад боксерів, які захищатимуть честь нашої держави на світовому форумі.  

Відкрите тренування відвідають також керівники Федерації боксу України, а саме – президент ФБУ Володимир Продивус, перший віце-президент Дмитро Шенцев, віце-президенти Юрій Андрійчук, Артем Юшков, Андрій Стріхарський.

Нагадаємо, що прес-захід почнеться на олімпійській базі «Конча-Заспа» (Столичне шосе, 19) о 17:00. Для зручності представників ЗМІ буде організований автотранспорт зі станції метро «Видубичі» (вихід №2, біля кінцевої зупинки 43-го автобусу), час від’їзду – 16.30.

Факти про Чемпіонат світу серед чоловіків-2021

– Це 21-й за ліком турнір серед найсильніших боксерів світу в олімпійському (любительському) боксі. Перший чемпіонат світу відбувся у 1974 році на Кубі.

– Участь у цьогорічному Чемпіонаті світу підтвердили 650 боксерів з 105 країн, що є абсолютним рекордом в історії турніру.

– Вперше за історію володарі медалей на Чемпіонаті світу-2021 серед чоловіків будуть нагороджені великими преміальними від AIBA. Призовий фонд турніру склав 2 600 000 доларів. Приз за перше місце – 100 000 доларів. Срібні призери отримують 50 000 доларів, бронзові – по 25 000 доларів.

– Крім того, переможці та фіналісти нинішнього Чемпіонату світу отримають медалі, які виготовлені з цільного золота і срібла відповідно.

– Особливе значення турнір має і тому, що це перша велика подія з глядачами після початку пандемії. На квитки, які вже надійшли в продаж, наразі величезний попит.

– У турнірі візьмуть участь багато відомих боксерів, в тому числі чемпіони світу минулих років, серед яких Енді Круз Гомес, Роніель Іглесіас, Арлен Лопес і Хуліо Ла Круз.

– Організатори обіцяють незабутню церемонію відкриття за участю «посла AIBA» Роя Джонса, дворазового чемпіона світу Роберто Каммарелле, а також зірок шоу-бізнесу.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ