21 жовтня 2021

У складі Національної збірної України серед чоловіків напередодні Чемпіонату світу відбулися зміни


За один день до відльоту Національної збірної України у Сербію на Чемпіонат світу серед чоловіків у складі нашої команди відбулися зміни. Замість боксерів Андрія Тишковця, Дмитра Замотаєва та Владислава Ветошкіна до «основи», яка вирушить до Белграду, включені спортсмени, які до цього перебували у найближчому резерві.

Це, зокрема, Андрій Єфимович (вагова категорія – до 48 кг, м. Київ), Олександр Корнєв (до 51 кг, Донецька обл.) та Олег Чулячеєв (до 57 кг, Житомирська обл.).

Відповідне оновлення складу делегації Національної команди сталося у зв’язку з погіршенням стану здоров’я та травмами боксерів.

Ситуацію прокоментував головний тренер збірної Леонід Миколайович Лоївський.

«Звичайно, завжди неприємно, коли доводиться вносити корективи у склад команди за лічені дні до початку турніру, а тим більше, коли цей турнір – Чемпіонат світу! Але ми змушені виходити з тих фактів, які у нас є. Андрій Тишковець, Дмитро Замотаєв та Владислав Ветошкін вже залишили тренувальний табір і ми змушені попрощатися з ними на деякий час.

Для Андрія Єфимовича, Олександра Корнєва та Олега Чулячеєва передусім з’явився шанс проявити себе і продемонструвати свої можливості практично в умовах форс-мажору. Хоча вони так само, які інші, також тренувалися в останні тижні і пройшли разом з нами весь цикл підготовки до світової першості. Ці хлопці горять бажанням не підвести колектив і націлені посісти високі місця на турнірі.

Відзначу, що, незважаючи ні на що, вирушаємо до Белграду у бойовому настрої. Склад збірної не є оптимальним, але команда зробить все від неї залежне, щоб показати високий рівень боксу та завоювати якомога більшу кількість нагород!», – відзначив Леонід Лоївський.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ