28 листопада 2021

Більше 100 дітей змагалися за призи III турніру пам’яті В.П.Плотнікова у Сєвєродонецьку


26—27 листопада у місті Сєвєродонецьк пройшов III турнір з боксу, присвячений пам’яті тренера Валерія Плотнікова. Організаторами змагань виступили Федерація боксу Луганської області та Сєвєродонецька міська військово-цивільна адміністрація.

Як повідомив голова оргкомітету, тренер КДЮСШ-1, бронзовий призер молодіжного Чемпіонату Європи-2003 Сергій Воронов, даний турнір проходить вже втретє. Цього року у ньому взяли участь більше 100 дітей, які боролися за нагороди у трьох вікових групах: 2005—2006 р.н., 2007—2008 р.н. і 2009—2010 р.н. Зокрема, до Сєвєродонецька приїхали команди з Херсона, Миколаєва, Києва, Харкова, Генічеська, Енергодара, а також багатьох міст і містечок Донецької і Луганської областей.

Турнір пройшов у чудовій теплій атмосфері. Перемогу у загальному командному заліку здобула збірна Києва, спортсмени якої завоювали найбільшу кількість медалей. А наставника цього колективу Михайла Сурженка визнано найкращим тренером змагань. Другою стала збірна Харкова (тренер – Едуард Савельєв), третє місце – у збірної Генічеська (тренер – Едуард Годес).  

Організатори за підсумками турніру відзначили також переможців у різних номінаціях. Зокрема, приз найкращому спортсмену отримав вихованець Школи боксу ім. Володимира Манзулі (м. Енергодар, директор – Сергій Смагора) Максим Шаманський. А володарем призу за найкращу боксерську техніку став 10-річний Назар Ключко (2011 р.н.) – син учасника Олімпійських ігор-2008 у Пекіні Олександра Ключко.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ