5 січня 2022

Віце-президент ФБУ Дмитро Петровський вручив Ігорю Юрескулу нагороду – $10 000 від Володимира Продивуса


Віце-президент ФБУ Дмитро Петровський вручив заслуженому тренеру України Ігорю Юрескулу премію у $10 000 від Володимира Продивуса. Таким чином керівництво ФБУ відзначило велику роль Ігоря Олександровича у підготовці чемпіона світу 2021 року Юрія Захарєєва.

Не секрет, що успіх спортсмена залежить цілком і повністю від його наставника. Можна займатися боксом все життя, але досягти чогось наодинці не вийде. Лише спільно з тренером дійдеш до перемоги і впишеш своє ім’я в історію. Це повною мірою стосується і 19-річного чемпіона світу українця Юрія Захарєєва, чий особистий тріумф ніколи б не відбувся без участі наставника Юрія – заслуженого тренера України та заслуженого працівника фізичної культури та спорту Ігоря Юрескула.

Винятково важлива роль Ігоря Олександровича у підготовці та становленні переможця світової першості Юрія Захарєєва, а також інших відомих боксерів була відмічена і керівництвом Федерації боксу України.

«Із великим задоволенням від імені Володимира Степановича Продивуса хочу привітати одного з провідних тренерів у сучасному українському боксі Ігоря Юрескула з перемогою його вихованця на Чемпіонаті світу у Белграді та передати йому грошову премію. На сто відсотків впевнений, що сильного спортсмена здатний виховати лише сильний тренер. Хочу побажати Ігорю Олександровичу подальших перемог його учням та нових висот», – відзначив Дмитро Петровський.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ