25 січня 2022

Міжнародна боксерська асоціація запрошує взяти участь в антидопінговому вебінарі


Міжнародна боксерська асоціація відновлює антидопінгове партнерство з Міжнародним агентством з тестування (ITA). Після успішно проведених щомісячних антидопінгових освітніх вебінарів, організованих спільно з ITA у минулому році, керівництво IBA оголосило про запуск нової серії навчальних програм на тему антидопінгу.

Ці інтерактивні заняття будуть не лише навчати та інформувати. Одна з цілей вебінарів — подолати труднощі в темі антидопінгу і представити її у цікавому та зручному для спортсменів форматі. За допомогою експертів та гостей-спортсменів, організатори онлайн-зустрічей проводять навчання у неформальній та невимушеній обстановці, відповідаючи на чисельні запитання слухачів у прямому ефірі.

Черговий вебінар відбудеться вже завтра, у середу, 26 січня, з 15:00 до 16:00 за київським часом. Створення «спільноти чистого спорту» стане темою чергової онлайн-зустрічі. Зареєструватися на участь у вебінарі можна за наведеним нижче посиланням: 

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_e1X2asAqQPiWSfbYBK4yTw

Запрошені учасники дискусії, які продемонстрували тверду та непохитну прихильність до чистоти спорту, поділяться прикладами зі свого особистого досвіду. Спортсмени, які змагалися на найвищому рівні у своєму виді спорту, поділяться власними історіями. Вони обговорять, що означає для них чистий спорт, чому боротьба з допінгом є обов'язком кожного, а не лише спортсменів.

Вебінар буде проводитися англійською мовою з одночасним перекладом арабською, французькою, російською та іспанською мовами.

Спікерами виступлять: Ендрю Хейс - професор Бірмінгемського університету та бігун на довгі дистанції; Ая Накітанда - президент Національної антидопінгової організації Уганди; Джаред Таллент – олімпійський чемпіон та рекордсмен зі спортивної ходьби на 50 км.

Запрошуємо взяти участь у вебінарі.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ