8 лютого 2022

Новини з регіонів. На Івано-Франківщині боксери отримали грошові нагороди за успішний виступ на Чемпіонаті України до 22 років


Федерація боксу Івано-Франківської області та Івано-Франківська міська федерація боксу нагородили місцевих боксерів та тренерів за вдалий виступ на Чемпіонаті України до 22 років.

Найкращі молоді боксери Івано-Франківщини та їхні наставники отримали грошові премії за успішні результати на нещодавній українській першості. Від Федерації боксу Івано-Франківської області нагородження переможців та призерів змагань, а також їхніх тренерів проводили президент організації Андрій Савчук та віце-президент Олександр Долішній.

Нагадаємо, що Чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років проходив у Тернополі з 23-го по 30 січня. За його результатами буде сформована команда, яка представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи до 22 років у Хорватії.

Також з медалістами цьогорічного Чемпіонату України до 22 років зустрівся президент Івано-Франківської міської федерації боксу Віталій Мерінов, який  нагородив боксерів за вдалий виступ. Окрім того, грошову нагороду за перемогу в міжнародному турнірі в Іспанії «Boxam internacional Costa Blanca» отримав Олег Сапіжак. Очільник Івано-Франківської міської федерації боксу Віталій Мерінов зазначив, що боксери міста і надалі будуть заохочені за свої вдалі результати:

«Я, як президент Федерації боксу міста Івано-Франківська, ще до змагань пообіцяв хлопцям та дівчатам нашого міста, що за здобуті медалі на Чемпіонаті України до 22 років вони отримають преміальні. В нас це традиційне явище. Я вважаю, що талановиту молодь треба стимулювати і заохочувати. Надалі всі наші спортсмени, які будуть здобувати перемоги на внутрішній та міжнародній арені, будуть нагороджені».

До вашої уваги результати боксерів з Івано-Франківська на Чемпіонаті України до 22-х років.

Михалушко Ярослав - І місце.

Гірак Ольга - ІІІ місце.

Тренер: Степанюк Тарас

Туркалевич Діана - ІІІ місце.

Копей Діана - ІІІ місце.

Василишин Анастасія - ІІІ місце.

Медведчук Аліна - ІІІ місце.

Тренер: Віталій Мерінов

Гутак Степан (провів два поєдинки)

Тренер: Богдан Федоришин

Міжнародний турнір EUBC в Іспанії «Boxam internacional Costa Blanca»:

Сапіжак Олег - І місце.

Тренер: Андрій Бочкур



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ