12 березня 2022

Хорватська федерація боксу висловила повну підтримку Україні, яка зазнала військового вторгнення з боку РФ


На адресу президента ФБУ Володимира Продивуса надійшов лист від керівництва Хорватської федерації боксу, яке висловило повну підтримку Україні у часи повномасштабної війни, розв’язаної Російською Федерацією у лютому—березні 2022 року.

Відзначимо, що саме у Хорватії з 13-го по 23 березня проходитиме Чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, на якому виступить також збірна України.

Далі наводимо текст листа Хорватської федерації боксу.  

Шановний пане президенте!

Від імені Хорватської федерації боксу та всієї боксерської родини Хорватії, усіх боксерів і клубів ми хочемо висловити потужну і абсолютну підтримку вам і вашій федерації, всім українським боксерам, нашим щирим і спортивним друзям. У ці важкі часи російського вторгнення і жорстокої агресії, направленої на вашу Батьківщину, ваш народ за підтримки всього цивілізованого світу бореться у нав’язаній війні за своє право на виживання і свободу, приналежність до європейської спільноти націй.

Хорватія, як країна, яка також зазнавала варварської агресії та знищення, зіткнулася з сильнішим і безсовісним ворогом і яка з великими жертвами боролася за свою свободу і суверенітет, приналежність до цивілізованого світу, найкраще розуміє прагнення вашого народу і щиро співчуває стражданням жертв війни і втратам, яких ви зазнаєте.

Хорватська держава надавала і буде надавати повну підтримку та всю допомогу Україні та вашому народу у боротьбі за свободу.

Крім того, Хорватська федерація боксу надасть всю допомогу вашій федерації та українським боксерам. Ви завжди можете розраховувати на нашу щиру дружбу і підтримку в будь-який час і в будь-якій формі.

Ми віримо в те, що українські боксери зможуть взяти участь у Чемпіонаті Європи U-22 у Поречі з 13-го по 23 березня 2022 року. Ми готові надати всю допомогу вашим спортсменам для того, що вони змогли виступити на цих змаганнях.

Сердечно вітаємо вас!

Слава Україні!

Президент Хорватської федерації боксу

Боно Босняк

Віце-президент Хорватської федерації боксу,

генерал у відставці Младен Мікольчевич



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ