20 березня 2022

Допомога від ФБУ: дві сотні бронежилетів для військових Київщини


Члени Контрольно-дисциплінарної комісії Федерації боксу України за сприяння Благодійної організації  «100% життя» передали двісті бронежилетів військовим територіальної оборони Київської області.

Голова контрольно-дисциплінарної комісії ФБУ Юрій Андрійчук і його колеги Тетяна Лебедєва та Петро Романов за сприяння Благодійного фонду «100% життя» передали двісті бронежилетів Окремій бригаді територіальної оборони Київської області в/ч А 7042.

«Український народ та Збройні Сили України мають бути одним цілим. Сьогодні ми передали нашим захисникам бронежилети, щоб підвищити захист військових під час боїв з агресором і зберегти їхні життя. Перемога буде за Україною!», — зазначили представники ФБУ в коментарі офіційному сайту. 

Юрій Андрійчук, своєю чергою, додав, що зараз всі мають допомагати армії, адже вона  покликана захищати країну.

«Наші військові героїчно боронять свою землю від російських загарбників. Ми маємо усіляко допомагати українським воякам виконувати свою місію. Так, сьогодні за допомогою Благодійного Фонду «100% життя» ми передали до тероборони бронежилети, але це найменше, що ми могли зробити, щоб полегшити життя військових. Борони вас Господь, наші захисники», — зазначив пан Андрійчук.

Тетяна Лебедєва, яка, до слова, є чемпіонкою Європи з боксу, висловила подяку Захисникам України за боротьбу з окупантом, підкресливши, що військові – це люди, на яких, без перебільшення, тримається наша незалежність. Вона додала, що Україна неодмінно переможе у цій війні!

Віримо в це й ми! Все буде Україна!



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ