26 квітня 2022

Віце-президент ФБУ Андрій Стріхарський отримав медаль «За сприяння Збройним Силам України»


Віце-президент ФБУ Андрій Стріхарський отримав відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За сприяння Збройним Силам України» – за вагомий внесок в зміцнення обороноздатності нашої держави під час російського вторгнення. 

Медаль та відповідне посвідчення про відзнаку один з керівників Федерації, народний депутат України отримав кілька днів тому з рук Міністра оборони України Олексія Резнікова. 

Андрій Стріхарський з перших днів війни допомагає Бригадам Сил територіальної оборони Збройних Сил України в місті Києві. Він, як голова правління ТОВ «Компанії «Статус Груп», задіяв усі можливості для зведення та облаштування оборони міста Києва. 

«Зараз Україна переживає, напевно, найбільш відповідальний період у своїй історії. У час, коли російські окупанти топчуть ногами нашу землю та вбивають українських дітей та жінок, в кожного громадянина нашої державі сталася переоцінка цінностей. Зараз як ніколи важливо захистити українську незалежність. Якщо кожен на своєму посту, не шкодуючи сил і власного здоров'я, допомагатиме нашим доблесним Збройним Силам, Нацгвардії, Нацполіції та бійцям-добровольцям, ми обов'язково переможемо і принесемо мир нашій країні», – відзначив Андрій Стріхарський. 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ