14 травня 2022

Президента ФБУ Володимира Продивуса обрано до Ради директорів IBA


Багаторічний керівник Федерації боксу України Володимир Продивус увійшов до Ради директорів Міжнародної асоціації боксу (IBA).

Володимир Продивус очолює національну федерацію боксу з 2008 року. За цей час український бокс виборов провідні позиції у світовому боксі, а боксери здійнялися на нові вершини у Європі та на континенті. Результат роботи Федерації боксу України та її президента знайшов свій лункий відгомін у всьому світі…

Зокрема, у суботу, чотирнадцятого травня, Володимира Продивуса було обрано до Ради директорів Міжнародної асоціації боксу. Президент Федерації боксу України на голосуванні набрав сімдесят шість голосів та під п’ятим номером увійшов до колективного колегіального органу IBA. Зазначимо, що на потрапляння до Ради директорів Міжнародної асоціації боксу претендували двадцятеро функціонерів, а в голосуванні взяли участь  155 делегатів.

Сам Володимир Степанович так прокоментував своє обрання до Ради директорів IBA: «Я на цій посаді, щоб слово «Україна» гордо лунало на весь світ. Я прагну, щоб на моїй рідній землі наступив мир, а ще я хочу, щоб у всіх українських боксерів була можливість заявити про себе на увесь світ. Слава Україні».

Окрім Володимира Продивуса, до Ради директорів IBA увійшли представники Іспанії, Сполучених Штатів Америки, Австралії, Катару, Китаю, Угорщини, Шрі Ланки, Марокко та Есватіні.

Вітаємо президента ФБУ Володимира Продивуса з новою посадою у світовому боксі. Бажаємо успіхів на новій посаді.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ