4 липня 2022

Новини з регіонів. У Києві пройшов дитячий турнір за підтримки Андрія Стріхарського


У Києві за підтримки віцепрезидента Федерації боксу України Андрія Стріхарського пройшов турнір з боксу серед дітлахів під назвою «Вперед до перемоги».

Змагання пройшли в столичному ліцеї «Логос» і зібрали під своїми знаменами юних боксерів з Києва, Сєвєродонецька і Енергодара.

«Що може радувати більше, ніж посмішки на обличчях дітей? Тим паче, у такий важкий для українців час. Мені приємно, що до участі в змаганнях зголосилися команди із окупованих Сєвєродонецька і Енергодара. Удвічі приємно, що ці діти продемонстрували якісний бокс. Планую надалі проводити такі турніри і запрошувати до участі в них дітлахів з усіх регіонів України. Діти — наше майбутнє»,сказав у коментарі офіційному сайту ФБУ Андрій Стріхарський.

Турнір «Вперед до перемоги» мав товариський характер, тож ніхто з учасників не залишився без нагород, проте найпам’ятніша нагорода від Андрія Стріхарського — боксерська рукавиця з автографами відомих українських боксерів — зосталась у столиці, її отримала команда «Нікулін боксінг скул». Але найголовніше те, що всі учасники змагань залишилися в гарному настрої.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ