24 серпня 2022

Вітаємо з Днем незалежності України!


«Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! Пощезнуть всі перевертні й приблуди, І орди завойовників-заброд!» — знамениті слова Василя Симоненка сьогодні набувають нового змісту.
Україна — це неозорі степи і мальовничі гори, калина в саду і мамині чорнобривці, жовтогарячі соняшники і родючі чорноземи. А ще Україна — це древній Київ, мудрі літописці, дзвін козацьких шабель, нескінченні чумацькі шляхи та довгоочікувана незалежність…Україна — край невимовної краси і водночас тяжкої недолі. Вона мужньо переносить найважчі випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок.

Мабуть, найкращим пам’ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу. Нагадайте своїм друзям та рідним про цей святий обов’язок — у День Незалежності привітайте їх словами українських класиків. Бо, як писав Федір Тишко: «За синєє небо, За жовте колосся Боротися треба, Щоб краще жилося».
Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій, які єднають нас, зміцнюють нашу державу.

Сердечно бажаю вам, дорогі друзі, українці, щастя, радості та добра. Слава Україні!
З повагою, президент Федерації боксу України Володимир Продивус та члени Виконкому ФБУ.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ