30 вересня 2022

Україна буде представлена на чемпіонаті Європи з боксу в Італії! Чемпіонат Європи серед юніорів та юніорок. Склад пар на 30 вересня


Сьогодні, у п`ятницю 30 вересня в Італії пройдуть чвертьфінальні поєдинки чемпіонату Європи з боксу серед юніорів та юніорок. Так, в цей день на ринг вийдуть дві представниці України Дар'я Махрова та Таїсія Покусай. Супроводжує дівчат заслужений тренер України, старший тренер збірної Дніпропетровської області серед юніорок Сергій Батраков. Окрім того, 2 жовтня українки Анастасія Таран та Вікторія Щербина будуть змагатися за право вийти у фінал Європейської першості. З дівчатами та Сергієм Батраковим залишилася і Тетяна Виноградова, яка раніше поступилась в попередніх двобоях.

На жаль, більша частина національної збірної серед юніорок та вся команда юніорів під тиском заступниці міністра молоді та спорту Людмили Панченко, яка раніше очолювала департамент спорту міста Києва та представників групи "Перезавантаження" Кирила Шевченка, Дмитра Єлисєєва та Юрія Шевчука, які навіть не намагалися розібратися в ситуації були вимушені покинути Італію. Хлопці та дівчата та їх особисті тренери зробили це не за власної волі, не зважаючи на те, що 28.09.22 Федерацією боксу України було отримано листа від президента Європейської конфедерації боксу, в якому йшлося, що на турнірі не будуть заборонені національні символи України - герб, гімн, прапор. Згідно з рішення про призупинку членства України в ІВА на міжнародних змаганнях нині заборонена будь-яка символіка ФБУ.

Денна програма. Ринг А. Початок поєдинків о 15:00

3 пара, 48-50 кг. Дар'я Махрова (УКРАЇНА) - Грейс Конвайдовлінг (Ірландія)

Вечірня програма. Ринг А. Початок поєдинків о 18:30

6 пара, 44-46 кг. Стефанія Тандереску (Румунія) - Таїсія Покусай (УКРАЇНИ)



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ