20 жовтня 2017

Результати виступів збірної України серед жінок на ЧС в Індії


В ці дні в Індії проходить Чемпіонат світу з боксу серед жінок-молодь участь в якому приймають й представниці збірної України.

За результатами попередніх двох днів змагань в активі нашої команди дві перемоги та, нажаль, двоє наших дівчат зазнали поразок.

Отож, перемогли у своїх двобоях Анастасія ЛІСІНСЬКА (вагова категорія 51 кг), яка перемогла з рахунком 4:1 німкеню Шарлот Хофман та Наталія МЕЛЕШКО, яка в свою чергу не залишила шансів представниці Польщі Наталія Барбусінська.

Що стосується поразок, то їх у складі нашої команди зазнали Ольга Возняк (вагова категорія 57 кг) та Кароліна Махно (вагова категорія 75 кг).

До Вашої уваги також пропонується переглянути графіки, результати попередніх днів змагань та склад пар поєдинків на 21 листопада.

В рамках третього дня змагань на ринзі ми побачимо поєдинки за участю п’ятьох представниць нашої команди. Отож, 21 листопада на ринг вийдуть: Ольга Шалімова (вагова категорія 49 кг), Анастасія Лісінська (вагова категорія 51 кг), Катерина Рогова (вагова категорія 54 кг), Олександра Харитонсук (вагова категорія 60 кг) та Діана Старкова (вагова категорія 64 кг).



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ