10 липня 2018

У Долині триває навчально-тренувальний збір жіночої молодіжної збірної України


В ці дні, а саме з 2 по 22 липня, у Долині (Івано-Франківська обл.) проходить навчально-тренувальний збір з загальної та спеціальної фізичної підготовки молодіжної збірної України з боксу. Під керівництвом старшого тренера нашої команди Сергія Данилів дівчата продовжують активну підготовку до Чемпіонату світу.

Нагадаємо, світова першість з боксу серед жінок, у віковій групі молодь, пройде з 20 по 31 серпня 2018 року в Будапешті (Угорщина).

«У Долині ми проведемо надзвичайно насичені 21 день роботи з загальної та спеціальної фізичної підготовки. Буде непросто, проте наші дівчата вже звикли до таких навантажень та й усі ми чудово розуміємо ту відповідальність, яка покладена на нас на Чемпіонаті світу в Угорщині, – відзначив старший тренер молодіжної жіночої збірної України Сергій Данилів. – Приємно також відмітити, що дівчата розуміючи статус майбутніх викладаються на повну і старанно працюють усі ці дні. Загалом на Чемпіонаті Європи ми здобули вісім ліцензій, з яких, маю надію, ми прикладемо усіх зусиль аби здобути якомога більшу кількість нагород. Нашим дівчатам це під силу».

Нагадаємо, ліцензії на Чемпіонат світу Будапешт-2018 жіноча молодіжна збірна України виборювала на Континентальній першості в Італії в квітні поточного року. В активі нашої команди вісім ліцензій, які здобули:

Вагова категорія 48 кг: Олена ІВАНІСОВА

Вагова категорія 54 кг: Анастасія ЛІСІНСЬКА

Вагова категорія 57 кг: Тетяна РАДІОНОВА

Вагова категорія 60 кг: Вероніка КОРЕЦЬ

Вагова категорія 64 кг: Марія СЄДАЯ

Вагова категорія 69 кг: Олеся КРИСЮК

Вагова категорія 81 кг: Кароліна МАХНО

Вагова категорія +81 кг: Марія ЛОВЧИНСЬКА



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ