20 липня 2018

Президент ФБУ провів робочу зустріч з Послом Індії


Президент Федерації боксу України, провів робочу зустріч з Послом Індії в Україні Манож Кумар Бхарти. Про деталі візиту та перспективи співпраці розповів прес-службі ФБУ Володимир Степанович Продивус. 

"Вчора, в приміщенні Посольства Індії, провів робочу зустріч з Послом Індії в Україні Манож Кумар Бхарти, в рамках якої обсудили важливі питання щодо сумісної роботи між країнами та Федераціями в напрямку розвитку спорту та зокрема боксу в Індії та Україні.

В рамках зустрічі прийшли до висновку, що найближчим часом підпишемо офіційний договір про співпрацю між Федерацією боксу України з Президентом Федерації боксу Індії Аджай Сінхом. Переконаний, що цей договір сприятиме зміцненню та подальшому розвитку взаємин між федераціями. Також це дасть можливість проведення спільних тренувальних зборів для членів збірних команд Індії та України в різних вікових групах. Це, безумовно, сприятиме розвитку наших спортсменів, так як на сьогоднішній день саме боксери України та Індії по праву входять до числа лідерів світового боксу.

Хотів би відмітити і роботу Федерації боксу Індії в напрямку залучення до своєї країни різноманітних змагань самого найвищого рівня. Так у 2016 році Індія приймала чемпіонат світу серед молоді та юніорок а вже в цьому році Нью-Делі прийматиме світову першість серед дорослих. Головний тренер жіночої збірної України Сергій Гордієнко зазначив, що Індія традиційно на високому рівні організовує міжнародні змагання. Я переконаний, що і цього року світова першість пройде на належному рівні і збірна України продемонструє високі результати.

Також хочу відмітити, що в рамках співпраці між нашими країнами, а саме у серпні поточного року, ми проведемо сумісний навчально-тренувальний збір Індії та України в Долині (Івано-Франківська обл.). Після якого відправимось разом на міжнародний турнір в Польщу.

Окрім того, мав честь запросити пана Посла на святкування Дня мого рідного міста Вінниця, який відбудеться 8 вересня. Для жителів та гостей міста, окрім традиційно безлічі різноманітних заходів, які організовує міська адміністрація, Федерація боксу України проведе велике боксерське шоу, участь в якому прийматимуть як провідні боксери-олімпійці, так і професійні боксери з Вінниччини та України", - розповів Володимир Степанович. 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ