23 серпня 2018

ЧС Будапешт-2018: Реванш Молодана та усі результати другого дня змагань


В Будапешті пройшов другий змагальний день Чемпіонату світу з боксу серед молоді. В рамках поєдинків за 22 серпня на ринг виходили четверо представників збірної України.

Однією з найбільш значимих перемог цього дня став поєдинок за участь лідера збірної України у вазі до 64 кг – Максима МОЛОДАНА. В рамках стартового кола змагань наш боксер переміг срібного призера Чемпіонату Європи 2018 року, англійця, який зупинив Максима за крок до нагород цьогорічної континентальної першості, – Хасама Азіна. Реванш видався між боксерами напрочуд напруженим, проте, що найважливіше, з рахунком 3:2 переможцем вийшов саме українець Молодан.

Також дебютну перемогу на Чемпіонаті світу здобув лідер збірної України у вазі до 81 кг – Віталій СТАЛЬЧЕНКО. З впевненим рахунком 4:1 наш боксер переміг боксера з Йорданії Мохаммада Сулеймана.

Нажаль, проте для жіночої збірної другий змагальний день видався напрочуд невдалим. Олена ІВАНІСОВА (вагова категорія 48 кг) та Анастасія ЛІСІНСЬКА (вагова категорія 54 кг) зійшли зі змагальної дистанції.

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з усіма результатами поєдинків за 22 серпня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ