25 серпня 2018

Володимир Продивус взяв участь у засіданні Виконкому Європейської Конфедерації боксу


22 серпня в Будапешті (Угорщина), під час проведення Чемпіонату світу з боксу серед молоді, Європейська конфедерація боксу (EUBC) провела засідання Виконавчого Комітету.

Засідання Виконкому стало заключним перед черговим виборчим конгресом Міжнародної боксерської асоціації, який відбудеться в листопаді поточного року. Саме на даному Конгресі буде обраний президент AIBA та сформована керівна структура головного боксерського органу планети. Відкрив засідання тимчасовий президент AIBA – Гафур Рахімов.

В рамках засідання головного керівного органу європейського боксу було обговорено як стратегічні так і технічні питання, вирішення яких важливо для якісного розвитку боксу у Європі. Також, під час виконкому, Президент Федерації боксу України, голова змагальної комісії EUBC Володимир Продивус звітував про проведені заходи під егідою EUBC за поточний рік. В рамках доповіді Володимир Продивус повідомив і про ряд нововведень, які пропонуються для впровадження з метою покращення організації та проведення міжнародних турнірів та Чемпіонатів Європи під егідою EUBC.

«Приємно відзначити той факт, що вже протягом тривалого часу саме Європейська конфедерація  лідирує у світі за рядом важливих показників, таких як: кількість та якість організації боксерських заходів в усіх вікових групах, кількість кваліфікованих суддів та міжнародних технічних представників, кількість проведених семінарів з підвищення кваліфікації тренерів, суддів, медичного персоналу і т.д. зазначив президент Федерації боксу України, член виконкому EUBC голова змагальної комісії EUBC Володимир Продивус.Проте, ми не зупиняємось та проводимо регулярну роботу по удосконаленню та покращенню якості усіх сфер пов’язаних з боксом в Європі. В рамках даного засідання ми прийняли ряд важливих рішень, які, я переконаний, дадуть новий якісний поштовх для Олімпійського боксу. З цього приводу висловлюю слова вдячності лідеру європейського боксу, президенту EUBC Франко Фальчінеллі, а також усім іншим членам Виконкому, за плідну роботу та, що найважливіше, сумісне бачення розвитку нашого виду спорту». 

 

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ